Uniteds nye teenager stempler ind i sejr over Liverpool

12/09/2015

Manchester United besejrede Liverpool 3-1 i den sene kamp lørdag i Premier League i en kamp, der bød på flotte scoringer til sidst.

Daley Blind og Ander Herrera scorede først for hjemmeholdet, men det var Liverpools Christian Benteke, der stod for kampens absolut flotteste præstation, da han reducerede med fem minutter igen på et saksespark.

Kort efter stjal verdens dyreste teenager, Anthony Martial, så billedet. Den unge indskiftede angriber, der netop er hentet i Monaco for omkring 370 millioner kroner, surfede igennem Liverpool-feltet og afsluttede ved fjerneste målstolpe til 3-1.

Resultatet betyder, at United spiller sig op på tredjepladsen i rækken med 10 point lige bag Arsenal, der også har 10 point.

Kampen var fyldt med snak, før den gik i gang, og hos United var der flere historier i historien om det klassiske opgør mellem rivalerne.

Wayne Rooney var ude med en skade efter landskampene, og derfor lå Marouane Fellaini på toppen med Ander Herrera, Juan Mata og Memphis Depay bagved.

Anthony Martial var henvist til bænken i den første time, og David De Gea var valgt i United-målet, efter at manager Louis van Gaal har set bort fra ham i længere tid på grund af transfersagaen mellem United og Real Madrid.

Hos Liverpool var Philippe Coutinho ude med karantæne, så Roberto Firmino skulle støbe boldene til Danny Ings og Christian Benteke.

Det var der ikke meget af i første halvleg, som endte uden scoringer og var en jævn trist omgang.

Til gengæld diskede United op med en flot kombination ved et frispark fire minutter efter pausen. Det resulterede i, at Mata lagde en flad aflevering bagud til Daley Blind, der kom susende og hamrede bolden op i hjørnet til højre for Simon Mignolet i Liverpools mål til 1-0.

Det vækkede Liverpool, som lagde et pres, der blandt andet tvang De Gea ud i en flot redning efter en forkølet afslutning fra Danny Ings tæt på den første times spil.

Det brændte på kort efter igen, hvor Blind måtte redde et hovedstødsforsøg fra Martin Skrtel i kampen, der omsider var intens.

Martial erstattede Mata efter lidt over en times spil og indtog pladsen som frontangriber, men det var Ander Herrera, der kom i fokus. Spanieren blev fældet af Joe Gomez i feltet og omsatte selv straffesparket sikkert til 2-0.

Seks minutter før tid bragede Benteke så igennem med sin akrobatiske scoring, der må kandidere til at blive årets mål, men blot to minutter efter slukkede Martial for begejstringen hos gæsterne, da han stemplede ind i Premier League med sin debutscoring.