Uopklarede sager i "Station 2"

Hvad har et voldsomt røveri i Aalborg at gøre med et drab i Gladsaxe og en stjålet iPad fra Holeby? Alle tre sager er uopklarede og en del af de to specialprogrammer, som TV2s kriminalmagasin sender under titlen "Station 2 Uopklaret".

- Målet er at få opklaret nogle af de mange sager, og derfor håber jeg, at danskere, der sidder inde med vigtige oplysninger, står frem. Det betyder rigtigt meget for ofrene, siger vært, Anne-Katrine Bondo i en pressemeddelelse.

Hun er sammen med Karin Cruz Forsstrøm og Niels Brinch værter torsdag 23. og torsdag 30. januar, når der sendes direkte fra det store mobile studie, der parkeres i henholdsvis Herning og Aalborg.

Politiet gør et stort arbejde, men hvis danskerne engagerer sig i opklaringerne, kan vi måske komme et stykke videre.

- Vi kan alle få stjålet en mobil, blive overfaldet eller komme hjem til en dør, der er brudt op. Det er grænseoverskridende at blive udsat for kriminalitet. Men vi kan også stå sammen og hjælpe hinanden videre, og det er netop, hvad vi sætter på dagsordenen i "Station 2 Uopklaret" ved at åbne nogle af de sager, der mangler slutning, siger Ulla Pors Nielsen, TV2s event- og udviklingschef.

I de to programmer vil redaktionen tage fat i både uopklarede drabssager og i sager om forsvundne danskere, tyverier og røverier. Blandt andet flere voldsomme røverier, hvor gerningsmændene har brugt peberspray som våben.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip