Upåagtet belgier sender Venus Williams ud af OL

Femteseedede Venus Williams havde en på papiret overkommelig indledning på kvindernes tennisturnering ved OL, da hun i første runde stod over for belgieren Kirsten Flipkens, verdens nummer 62.

Men efter at have vundet første sæt og været foran i andet kom Williams i problemer, og Flipkens endte med at tage en overraskende sejr på 4-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Williams førte både 4-1 og 5-3 i tredje sæt, inden Flipkens vendte kampen på hovedet.

Det blev en nervepirrende afslutning med tiebreak i tredje sæt, hvor Flipkens var foran, indtil den amerikanske veteran kom på 5-5.

Herefter tog den 30-årige belgier de to næste bolde, og så var overraskelsen en kendsgerning, hvilket Flipkens fejrede ved at smide sig på ryggen i jubel.

I sin 13 år lange karriere som professionel har belgieren blot vundet en enkelt WTA-titel. 36-årige Venus Williams har til sammenligning 49 titler, herunder syv grand slam-triumfer.

Venus Williams vandt OL-guld i single tilbage i 2000, mens hun har hentet tre OL-guldmedaljer i damedouble. De er vundet i 2000, 2008 og senest i 2012 i London sammen med lillesøster Serena Williams.

Også fjerdeseedede Agnieszka Radwanska er ude af OL i damesingle efter et overraskende nederlag i to sæt til kineseren Zheng Saisai, der er nummer 63 i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip