Ups: 143 syge fik ikke indkaldelse til behandling i Aarhus

På grund af IT-problemer er i alt 143 patienter gået glip af deres indkaldelse til en undersøgelse eller behandling på Aarhus Universitetshospital.

De patienterne, som har tider indenfor den næste uge vil bliver kontaktet telefonisk, så de alligevel kan komme til behandling til tiden. Resten får tilsendt det forsinkede brev fra hospitalet i løbet af denne uge. Det oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

I sidste uge fik Aarhus Universitetshospital melding fra den printfabrik, som printer, kuverterer og sender breve for hospitalet til patienter, at 16 indkaldelsesbreve var kommet ud af printeren uden tryk på. Disse patienter blev hurtigt identificeret, og de involverede afdelinger kontaktede straks de 16 patienter.

Det har nu vist sig, at problemet er mere omfattende. I alt har 143 patienter ikke modtaget indkaldelsesbreve, som skulle have været sendt fredag 11. oktober. Problemet vedrører afdelinger på det tidligere Århus Sygehus, og disse afdelinger har tirsdag eftermiddag modtaget lister med de berørte patienter.

Problemet opstod i forbindelse med, at patienter fik mulighed for at modtage deres indkaldelsesbrev via e-Boks. Ændringen gav nemlig print-problemer på hospitalet.

For at være helt sikre på, at problemet er løst, er digitale indkaldelser stillet i bero på Aarhus Universitetshospital i minimum 14 dage.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip