Ups: Føtex i facebook-ballade efter online-bommert

Skrevet af Anders Reinholdt

31/10/2014
- Hej Føtex. Jeg er ved at opdatere et blogindlæg om vegansk risalamande, og jeg vil derfor høre om en soyaflødeskum fra Alpro er at finde i alle jeres butikker? De sidste par gange jeg har været forbi min lokale Føtex har den nemlig ikke været at finde på hylden. Sådan lød et spørgsmål i morges på Føtex’ Facebookvæg, stillet af Luna, der driver den veganske blog Månebarnet. Og Martin fra Føtex var da også hurtig på svar-aftrækkeren, lidt for hurtig måske. - Vi har desværre ikke produktet her i vores faste sortiment længere. Vi har istedet fået Arlas laktosefri piskefløde ind, skrev Føtex i svaret. Men veganere lever af ja alt andet end animalske produkter, og da Arlas piskefløde stammer fra en ko, blev svaret mødt af en række vrede veganere. - Komælksfløde... Ikke et alternativ for os der har valgt mælkeprodukter fra…skriver Stine Hansen. - Come on, Føtex, konstaterer Johan Byrgesen, mens Pia Olsson simpelt mener, Føtex svar er ærgerligt. - Hvor ærgerligt! En veganer kan jo ikke bruge laktosefri piskefløde, skriver hun.

Mest læste i dag

- Hej Føtex. Jeg er ved at opdatere et blogindlæg om vegansk risalamande, og jeg vil derfor høre om en soyaflødeskum fra Alpro er at finde i alle jeres butikker? De sidste par gange jeg har været forbi min lokale Føtex har den nemlig ikke været at finde på hylden.

Sådan lød et spørgsmål i morges på Føtex’ Facebookvæg, stillet af Luna, der driver den veganske blog Månebarnet.

Og Martin fra Føtex var da også hurtig på svar-aftrækkeren, lidt for hurtig måske.

- Vi har desværre ikke produktet her i vores faste sortiment længere. Vi har istedet fået Arlas laktosefri piskefløde ind, skrev Føtex i svaret.

Men veganere lever af ja alt andet end animalske produkter, og da Arlas piskefløde stammer fra en ko, blev svaret mødt af en række vrede veganere.

- Komælksfløde... Ikke et alternativ for os der har valgt mælkeprodukter fra…skriver Stine Hansen.

- Come on, Føtex, konstaterer Johan Byrgesen, mens Pia Olsson simpelt mener, Føtex svar er ærgerligt.

- Hvor ærgerligt! En veganer kan jo ikke bruge laktosefri piskefløde, skriver hun.