Ups: Håndværker knaldet for at tage firmabilen til bordel

Et besøg på et bordel på Sjælland kommer nu til at koste en håndværker rigtig dyrt.

Skat.

Det var nemlig på alle måder uheldigt for håndværkeren, da han blev fanget af større kontrolaktion rettet mod bordeller i Sydsjælland.

Ikke alene havde han lige betalt 900 kroner for det der vist hedder ydelser på bordellet, og de penge fik han altså ikke noget for da både politi og SKAT dukkede op.

Han havde også taget firmabilen på gule plader hen til bordellet, og derfor kommer han nu til at betale momsen på bilen tilbage til skattevæsenet.

Derudover kommer der en regning på privatbenyttelsesafgift og beskatning af fri bil.

- Selvom han ikke var glad for at se os, fik vi dog en aftale i stand. Han kommer ned på Skattecentret, og så får vi sagen bragt i orden uden yderligere besvær, siger Allan Kok fra SKAT.

Syv ud af 14 på de seks bordeller, der var åbne under kontrollen, var i øvrigt på overførselsindkomst.

- En af dem var førtidspensionist på grund af rygproblemer, men måske hjælper det at ligge meget ned, lyder det tørt fra Allan Kok.

- Men der er nu ikke noget morsomt ved, at så mange muligvis snyder sig til offentlige ydelser. Kommuner og andre myndigheder vil nu blive orienteret om vores observationer, så de kan tage stilling til fremtidige udbetalinger. Ejerne af bygningerne kan desuden forvente at få gennemgået deres selvangivelse, for at se om huslejen er medregnet, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip