UPS: Skat har lavet to millioner trykfejl

Mange har nok ikke opdaget det, men i mange af årsopgørelserne fra Skat er december blevet glemt. Ved en fejl har Skat nemlig brugt tal fra en tekstfil fra ATP, som kun indeholdt data for indbetalinger for årets første 11 måneder, skriver epn.dk torsdag.

Det vil sige, at der mangler en tolvtedel af indbetalingen fra 2012 til pensionsopsparingen ATP Livslang Pension.

Blv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

For fuldtidsansatte vil der derfor på opgørelsen stå 2.970 kroner og ikke 3.240. Men det har ingen indflydelse på resultatet i årsopgørelsen, siger kontorchef hos Skat Klaus Østergård Jensen til epn.dk.

Fejlen knytter sig kun til ATP-indbetalinger og kun til de lønmodtagere, der er bagudlønnet, hvilket ifølge Skat betyder, at omkring to millioner årsopgørelser er blevet trykt med de forkerte tal. Tal som dog bliver rettet automatisk.

- Det, vi gør nu, er, at hvis man selv ændrer sin årsopgørelse af den ene eller anden årsag, så kommer der automatisk de rigtige tal på fra ATP. De resterende lønmodtageres årsopgørelser bliver ændret i forbindelse med en større kørsel i weekenden, så man kan se de rigtige tal på mandag,« siger Klaus Østergård Jensen til epn.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip