Ups: Spritstiv realitystjerne mistede fem timers optagelser

- Hej søde mennesker, jeg mistede mit kamera i nat... det er pænt stort i størrelsen og jeg er ved at optage et nyt reality show med det, så det er meget vigtigt jeg finder det igen! Please kontakt mig hvis I finder det. Sådan skrev realitystjernen Irina Babenko lørdag på facebook efter en ret våd bytur i København.

Hun er i gang med at filme til et nyt reality-show, der får premiere på DR3 næste år. Produktionsselskabet havde lånt hende et professionelt kamera, skriver eb.dk.

Byturen startede på et hotel, hvor der var modeshow med fri bar. Næste stop var natklubben Zen, derefter Zoo-bar og senere nogle af byens små værtshuse.

- Jeg var så fuld, at jeg til sidst ikke anede, hvor jeg var, siger Irina til eb.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Hun blev dog tilpas ædru, da hun opdagede, at hun havde mistet kameraet. Hun blev klar over, at hun måtte skaffe det igen med det samme. Der var fem timers optagelser på kameraet.

Derfor lagde hun beskeden ud på Facebook. Senere lørdag fandt hun dog kameraet, der var blevet efterladt på et lille værtshus.

Og så skulle man jo tro, at Irina Babenko var blevet klog af skade - men nej.....

Lørdag aften havde hun det professionelle kamera med i byen igen.

- Og så var jeg sgu ved at glemme det igen. Men nu ved alle mine venner, at jeg har det med, og de hjælper mig med at huske på det, slutter Irina Babenko.

Hun er blandt andet kendt fra "Divaer i junglen".

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip