Ups: Tekniker fra kabelselskab faldt i søvn på sofaen

En bruger på reddit.com, DrinkingWhiteRussian, havde forleden en uheldig oplevelse med en tekniker, der skulle udskifte husstandens modem.

Teknikeren ankom ved 12.30-tiden. DrinkingWhiteRussian viste ham, hvor det nuværende modem var og så gik han i gang med arbejdet.

Reddit-brugeren gik tilbage til sit kontor og arbejdede videre. Teknikeren fik udskiftet modemet og foretog et opkald til Time Warner Cable, for at få det aktiveret.

Faldt i søvn på sofaen

Nu var det så, at der var lang ventetid på at komme igennem. Og det fik tilsyneladende teknikeren til at falde i søvn på sofaen i stuen. Efter cirka 15 minutter kunne DrinkingWhiteRussian stadig høre musikken fra teknikerens telefon, da højtaleren var slået til.

Han gik derfor ind i stuen og fandt til sin store overraskelse teknikeren sovende på sofaen.

- Undskyld mig, sagde han til teknikeren, der vågnede med et chok og undskyldte herefter for at han havde sovet.

5-10 minutter senere var modemet registreret. Internettet virkede og teknikeren forlod huset.

Total koks fra kabelselskabet

Men så måtte reddit-brugeren igennem et mindre helvede. Cirka ti minutter senere tændte han for tv’et og måtte sande, at signalet ikke virkede. Han ringede til kabelselskabet, der sendte et signal til boksen og fik det til at virke igen.

Men blot to minutter senere var den gal igen. Da gik internettet nemlig ned. Efter forsøg med at genstarte modemet, ringede han igen til Time Warner Cable. Kundeservice lovede at en tekniker ville ringe tilbage eller forsøge at udbedre fejlen.

Efter ti minutter slap tålmodigheden op for DrinkingWhiteRussian. Han ringede igen til kundesupporten og han blev bedt om, at holde reset-knappen på modemet inde i henholdsvis 30 og 60 sekunder. Men det hjalp heller ikke på problemet.

Medarbejderen hos kabelselskabet ville stille om til den lokale afdeling, men her gik det også galt. Han blev stillet om til hovedkontoret.

Men så var der endelig hjælp at hente. Medarbejderen fandt ud af, at det oprindelige modem aldrig var blevet deaktiveret. Det blev den nu og det nye modem blev aktiveret. Og vupti – så var der internet igen.

Reddit-brugeren har efter denne oplevelse ikke meget tilovers for Time Warner Cable.

Dagens Gossip