Uro ved rockerborg: Betjente trak stave og peberspray

Betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi måtte torsdag morgen bruge deres stave og peberspray for at få styr på en gruppe vrede mænd, som lavede ballade foran en rockerborg i Vordingborg.

- De var oppe at køre, og vi måtte bruge den fornødne magt for at få ro på det hele. Derfor måtte vi bruge politistave og peberspray, siger vagtchef Flemming Hartmann til Ritzau.

Det voldsomme optrin skete ved 8-tiden, efter at politiet fik en anmeldelse om ballade ved Boulevarden 3 i Vordingborg, hvor Bandidos har et tilholdssted.

- Der står en gruppe mænd og råber, og der er blandt andet nogle, som har smadret en rude, og en anden, som har sparket på en bil, siger vagtchefen.

De aggressive mænd farede yderligere op, da politiet ankom, og det kom til tumult mellem politiet og mændene, så betjentene måtte bruge politistave og peberspray for at pacificere mændene.

I alt fire mænd blev anholdt.

- De har alle en tilknytning til huset på Boulevarden 3, men vi har ikke helt styr på, hvor stærke relationer de har til Bandidos, siger Flemming Hartmann torsdag formiddag.

Om politibetjentene er blevet udsat for vold, er endnu usikkert.

- Vi afhører dem nu, og så må vi tage stilling til, om de skal sigtes for vold mod tjenestemand eller andet, siger vagtchefen.

Boulevarden 3 har gennem længere tid været tilholdssted for Bandidos-rockere, og politiet har gjort, hvad de kunne, for at stresse rockerne ud med blandt andet overvågning og ransagninger.

/ritzau/

Dagens Gossip