Uruguay taber igen og er på vej ud af Copa América

Uruguay har overraskende udspillet sin rolle ved Copa América allerede inden sidste kamp i gruppespillet, efter at sydamerikanerne tabte 0-1 til Venezuela natten til fredag dansk tid.

Dermed har landsholdet fra den stolte fodboldnation tabt sine første to kampe i gruppe C, og da Mexico senere på natten besejrede Jamaica 2-0, kan Cavani, Suarez og de andre uruguayanere godt begynde at se på flybilletter hjem.

Det er første gang siden 1997, at Uruguay ikke spiller sig videre fra den indledende gruppe ved Copa América, som landet har vundet 15 gange - flest gange af alle.

Omvendt er Mexico og Venezuela efter to sejre sikre på at gå videre til knockout-fasen.

West Bromwich-angriberen Salomón Rondón scorede kampens eneste mål mod Uruguay, da han fulgte op på et brag af et langskud fra Alejandro Guerra, som Uruguays målmand, Fernando Muslera, kun formåede at vippe op på overliggeren ifølge nyhedsbureauet dpa.

I anden halvleg pressede Uruguay hårdt på for en udligning, og kort før tid havde Edinson Cavani alle muligheder for at holde liv i sit holds Copa América-drømme.

Men Paris Saint-Germain-stjernen skød forbi mål fra kort afstand til synlig frustration for blandt andet Luis Suárez, der på grund af en skade fulgte kampen fra bænken.

I overtiden gik Uruguays Fernando Muslera med frem på et hjørnespark i et forsøg på at udligne, men i stedet for mål fik Venezuela en kontrachance, hvor Rómulo Otero dog ikke formåede at score på trods af et tomt mål.

I Mexicos 2-0-sejr stod Javier Hernández og Oribe Peralte for målene.

Venezuela og Mexico møder tirsdag hinanden i en kamp om gruppens førsteplads. I deres respektive kvartfinaler skal de op imod de to bedste hold fra gruppe D, der består af Argentina, Chile, Panama og Bolivia.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip