USA banker Cuba og er klar til Gold Cup-semifinale

19/07/2015

Midtbanespilleren Clint Dempsey scorede hattrick, da USA sent lørdag vandt 6-0 over Cuba og dermed særdeles let strøg i semifinalen ved Gold Cup.

Amerikanerne førte 2-0 allerede efter et kvarter. Clint Dempsey scorede først og blev fulgt op af Gyasi Zardes.

Den tidligere AGF-spiller Aron Johansson kom også på måltavlen i første halvleg af kampen i Baltimore. Han scorede til 3-0 mens Omar Gonzalez øgede til 4-0.

Clint Dempsey scorede amerikanernes to mål efter pausen.

Onsdagens semifinale i Atlanta bliver et opgør mellem to tyske landstrænere. Jürgen Klinsmanns USA skal nemlig møde Jamaica, der har Winfried Schäefer i trænersædet.

Jamaica vandt lørdag 1-0 over Haiti. Her scorede Giles Barnes allerede efter seks minutter. Jamaica vandt altså til trods for, at holdet måtte undvære to angribere, fordi de begge havde karantæne.

Mens USA er forsvarende vindere af Concacaf-turneringen Gold Cup, har Jamaica aldrig tidligere været i finalen.

De to øvrige semifinalister findes først lørdag i kampene mellem Mexico og Costa Rica og Panama mod Trinidad og Tobago.