USA lukket ned: Sex-shop giver gratis vibratorer til de ramte

Det er netshoppen vibrators.com, der lover at sende en gratis vibrator til de ansatte, der er ramt af, at USA har måttet lukke store dele af den offentlige sektor.

- Er du en af de offentligt ansatte, der er dømt ikke-essentielle? Har du lidt for meget tid og intet at lave? Er det på grund af den nylige nedlukning af den offentlige sektor? Lyder det i reklamen for det lyserøde sexlegetøj.

Læs også: USA lukket ned: Forelskede par kan ikke blive gift

Tom Nardone, der ejer vibrators.com, fortæller, at han har vibratorer nok, selv hvis nedlukningen varer indtil december.

- Vi køber dem i pallevis. Jeg tror, at vi har 17.000 af dem lige nu. Så jeg tænkte, måske skulle vi give gratis vibratorer til offentligt ansatte. Og en anden sagde, at det lød som en god ide, da de ikke har ngoet at lave, siger han til Huffington Post.

Læs også: Mistænkt kvinde dræbt efter Kongres-skyderi

Tilbuddet har været så populært, at Tom Nardone har måttet sætte en øvre grænse for, hvor mange bestillinger om dagen, de kan håndtere. De sender max 200 vibratorer ud om dagen, så andre kunders varer ikke bliver forsinkede.

Man behøver ikke, at bevise, at man er offentligt ansat på tvungen orlov for at få en vibrator - for karma skal nok ramme dem, der forsøger at snyde, står der på vibrators.coms hjemmeside.

Nedlukningen betyder blandt andet, at giftefogeder, ansatte izoologiske haver, nationalparker og på nogle museer er sendt hjem. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

USA måtte sidst lukke delvist ned, da man i 1996 heller ikke kunne blive enige i budgetforhandlingerne. Her tog det tre uger, før man nåede til enighed, og de offentligt ansatte kunen vende tilbage til arbejde

Dagens Gossip