Usædvanlig helt redder kvinde fra overfald på stranden

En herreløs hund blev 25-årige Georgia Bradleys redningsmand, da hun kom i problemer med to græske mænd på ferieøen Kreta.

Sammen med kæresten var hun taget fra hjembyen Cornwall i regnfulde England til den varme og sydlige ø, hvor de under blå himmel og i skinnende solskin nød hinandens selskab.

Men ferieidyllen blev afbrud, da to mænd antastede den britiske kvinde, da hun stod alene på stranden.

Hendes kæreste var taget et smut hen på en café i nærheden, så han overværede ikke, at de to mænd bød Georgia Bradley på en drink.

De to strandløver blev ikke tilfredse, da hun takkede pænt nej til tilbudet, og den ene mand tog et aggressivt greb i kvindens arm.

En sort hund gjorde her sin entré i den allerede højdramatiske scene på den græske strand, og den bjæffende helt fik straks de to mænd på mere fornuftige tanker – de skyndte sig væk.

- Hunden reddede mig, siger Georgia Bradley til The Telegraph og fortsætter:

- Hun lagde mærke til, at noget var galt. Og hun fulgte efter mig, da jeg gik tilbage til ferielejligheden, hvor jeg fik lov til at klappe hende, forklarer Georgia Bradley.

Læs også: Da tjeneren overhørte to brandmænd på restauranten, kunne hun ikke lade som ingenting

- Vi faldt i hak på stedet, siger Georgia Bradley, der døbte hunden Pepper.

De blev venner på rekordtid, men så kom dagen, hvor det engelske kærestepar skulle stikke snuderne mod hjemlandet.

Georgia Bradley forsøgte at finde et hjem til Pepper, men dyreinternatet ville ikke kendes ved den sorte hund.

- Da vi forlod hotellet og kørte mod lufthavnen, så vi os tilbage; Pepper løb efter bilen. Det var hjerteskærende, siger Georgia Bradley.

Den unge kvinde kunne ikke glemme Pepper. Georgia Bradley følte et stærkt bånd til den græske gadehund, så hun bestilte en flybillet tilbage til ferieøen.

På Kreta hostede Georgia Bradley op med de penge, der kunne sikre, at Pepper denne gang kunne flyve med sin nye ejer tilbage til det køligere, men i dette tilfælde også mere kærlige England.

I Cornwall har den sorte hund nu født intet mindre end seks hvalpe – Pepper var åbenbart gravid ved mødet med englænderen, da hun faktisk fødte kun én uge efter at have sat poterne på britisk jord.

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip