Ushers søn druknedøden nær

Hun slæber sangeren i retten med et fornyet krav om forældremyndigheden.

Den femårige Usher Raymond V kom i vanskeligheder, da hans arm satte sig fast i et afløb. Her sad et stykke legetøj og det ville drengen have fat i. Han dykkede ned til bunden, men opnåede blot, at hans hånd kom til at sidde fast. Druknedøden truede og blev kun afværget takket være en håndværker, som arbejdede i Ushers hjem og fik knægten fri.

Ulykken skete, mens en tante passede begge Ushers børn og det var også hende, som ringede til alarmcentralen. R&B-stjernen hastede imidlertid hjem, så han nåede at ledsage sønnen i ambulancen til et hospital i Atlanta.

Her fik sangeren senere selskab af sin ekskone Tameka Raymond, som nu er gået til retten med en påstand om, at Usher svigter sit forældreansvar ved at lade andre mennesker passe drengene. Fru Raymond anklager også sin eksmand for at udsætte børnene for fare og hævder desuden, at tanten er alt for hårdhændet, når hun afstraffer drengene.
I USA er det stadig lovligt, at forældre slår deres børn.

Usher junior er fortsat indlagt og må nu undvære sin far, mens han endnu engang kæmper for den forældremyndighed, han blev tilkendt i august sidste år. Det første retsmøde finder sted i denne uge, muligvis allerede i dag.

Usher og hans tidligere hustru var gift fra 2007 til 2009 og fik også Naviyd, som nu er fire et halvt år.

Sidste sommer mistede Tameka Raymond sin 11-årige søn Kile Glover ved en badeulykke på Lake Lanier nordøst for Atlanta.

Dagens Gossip