Uskarphed ærgrer Randers-spillere

Det ærgrer Randers-spillerne Mads Fenger og Karl-Johan Johnsson, at det trods stor dominans og kæmpe chancer ikke blev til scoringer i hjemmekampen mod Elfsborg torsdag aften.

Til gengæld er der glæde over, at der heller ikke var skarphed i den anden ende, hvorfor kampen mod svenskerne endte 0-0 i den første af to kampe i Europa League-kvalifikationen.

- Det er svært at svare på, hvorfor vi ikke sparkede den ind. Vi manglede lidt skarphed og kynisme, men man kan være uheldig engang imellem. Det positive er, at vi kom frem til så mange chancer, og det ved vi også, vi kan gøre i Sverige.

- Det var en kamp, hvor vi dominerede og havde chancer nok til at vinde. Men vi må tage det positive med, at vi holder nullet, og så må vi op at vinde i Sverige, siger Mads Fenger til klubbens Youtube-kanal.

I første halvleg var Jonas Borring i to omgange tæt på med først et hovedstød på overliggeren og siden et overplaceret skud helt fri foran mål.

Randers' svenske angriber Mikael Ishak blev desuden den lille på en friløber mod Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg-målet.

Særligt før pausen var Randers det bedste hold. Modsat sin kollega i Elfsborgs mål var Randers-målmand Karl-Johan Jonsson arbejdsløs i store dele af kampen.

Også han ærgrede sig over uskarpheden hos sine offensive holdkammerater.

- Vi havde gode chancer og kunne vinde med 2-0 eller 3-0 mindst. Vi manglede de sidste procenter for at kunne få bolden i mål.

- Jeg tror, at Elfsborg kan have undervurderet os en lille smule, men de er gode på deres egen hjemmebane, så det bliver en hård kamp på tirsdag, siger Karl-Johan Johnsson.

/ritzau/

Dagens Gossip