Usselt: Pæne kvinder stjal nødhjælpspenge fra slikbutik

Slikbutikken "I Lov It" i Esbjerg har været udsat for et ualmindeligt usselt tyveri.

Gennem hele december måned har der på disken i butikken stået to indsamlingbøsser - en fra Frelsens Hær og en fra Røde Kors. Heri har mange kunder givet deres byttepengene til et godt formål i stedet for at putte dem i lommen. Men nu har to tilsyneladende pæne kvinder neglet pengene til sig selv.

- Personalet opdagede det slet ikke. Det var først, da Røde Kors kom for at hente bøssen, at det gik op for os, fortæller indehaver af "I Lov It" Kenneth Jonassen til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Mænd i BMW kastede fyrværkeri efter ung pige

På butikkens videoovervågning fandt man dog hurtigt frem til gerningstidspunktet, som viste sig at være torsdag den 2. januar klokken 18.45.

Videoen viser tydeligt de to velklædte kvinder, som tager indsamlingsbøsserne med sig.

- Jeg ved ikke, hvor mange penge der var i dem, men det drejer sig jo om småpenge. Havde det været en sørgelig narkoman, så havde jeg måske forstået det. Men det her er to helt almindelige voksne kvinder og så tænker man: Hvad f.... sker der, lyder det undrende fra Kenneth Jonassen, som også er kendt som morgenvært på den sydjyske radio Skala FM.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I første omgang har indehaveren tænkt sig at vise videoen til den lokale butiksvagt, der kender alle de langfingrede typer i Esbjerg. Men giver det ikke noget resultat vil sagen blive meldt til politiet.

Uanset om indsamlingsbøsserne dukker op igen, så garanterer Kenneth Jonassen, at Røde Kors og Frelsens Hær nok skal få pengene.

- Jeg har ikke noget imod at erstatte pengene. Det skal jo ikke gå ud over Røde Kors, fastslår han.

Se billedet af de to kvindelige tyve ved at klikke herunder: 

Dagens Gossip