Ustoppelige Juventus fortsætter stimen

19/01/2014

Det er efterhånden svært at se, hvem der skal stoppe Juventus' målrettede march imod nok en italiensk mesterskabstitel.

Storholdet fra Torino vandt lørdag aften for 12. gang i træk, da Sampdoria blev slået med 4-2 i en kamp, hvor Juventus hurtigt bragte sig på sejrskurs.

Efter 24 minutters spil var holdet to mål foran, efter at først Arturo Vidal og dernæst Fernando Llorente havde scoret for hjemmeholdet.

Men Sampdoria, under ledelse af den tidligere storspiller Sinisa Mihajlovic, gjorde fin modstand mod overmagten.

Holdet fik reduceret på et selvmål af Juventus' Andrea Barzagli og gjorde det igen, efter at Vidal i mellemtiden havde bragt hjemmeholdet på 3-1.

Det var Manolo Gabbiadini, der lavede det andet mål for gæsterne, som dog aldrig kom helt op.

Paul Pogba sørgede nemlig for afgørelsen, da han scorede til 4-2 med 12 minutter igen.

Juventus har vundet 18 ud af sæsonens 20 kampe og fører med otte point ned til nummer to, Roma.

Romerne gjorde, hvad de skulle tidligere lørdag aften, da holdet vandt en sikker 3-0-sejr over Livorno.