Ustyrlig fan rager skuespiller på brysterne

Fem år bag tremmer.

Det kan blive realiteten for en 29-årig mand, efter han kom for tæt på den populære skuespillerinde Sarah Hylands bryster.

23-årige Hyland er lige nu i Australien for at optage et afsnit til den amerikanske tv-serie "Modern Family". I den forbindelse deltog hun torsdag aften i et socialt arrangement på et hotel i Sydney, hvor den 29-årige mand bad om at få taget et billede med den unge stjerne.

Og den pludselige kontakt var altså mere end manden kunne administrere. I hvert fald benyttede han ifølge nyhedsbureauet AP situationen til at befamle skuespillerinden på brysterne.

Sarah Hyland, der spiller rollen som den storøjede teenager Haley Dunphy, tilkaldte øjeblikkelig sine private sikkerhedsfolk, som straks henvendte sig til politiet.

Den 29-årige mand er ifølge politiet i New South Wales sigtet for det uanstændige overgreb og risikerer nu op til fems års fængsel.

Ikke overraskende var den unge skuespiller temmelig chokeret efter episoden og forlod derfor den sociale sammenkomst tidligt, beretter den australske avis The Sydney Morning Herald.

- Beklager over for alle mine fans, at jeg ikke kom og hilste. Jeg var nødt til at gå tidligt på grund af en upassende berøring fra en fan, skriver hun ifølge nyhedsbureauet AP på Twitter.

Newspaq

Dagens Gossip