Utilfreds Mølby: Vi lavede nogle vilde fejl

Viborg var en af de positive overraskelser i Alka Superligaen i sidste sæson, hvor oprykkerne sikrede en flot ottendeplads.

I denne sæson er ambitionen så at bygge på, og måske kæmpe med om pladserne i top seks, men den ambition har lidt et knæk i sæsonens første to kampe.

Først tabte man 0-4 hjemme til FC Nordsjælland, og fredag aften blev det så 1-2 mod AGF.

- Vi fik den start, vi ville, med et fantastisk flot mål af Jung-Bin Park, men derefter må vi sige, at vi i allerhøjeste grad inviterede AGF ind i kampen, siger træner Johnny Mølby.

- Vi lavede nogle vilde fejl, som er svære at gardere sig imod. De var så store, at sådan nogle må man aldrig lave. Det gjorde, at de kom ind i kampen i en periode, hvor vi ellers sad på tingene.

- I anden halvleg var kampen på vores præmisser, og vi skabte også de chancer, der skulle til, for at vi kunne få point med hjem, siger Mølby.

Anfører Mikkel Rask kunne i kampen se fremgang fra første runde, men i nederlagets stund har han svært ved at glæde sig over de bedre takter.

- Vi manglede skarpheden i begge felter. De fik to dumme mål, og vi havde chancerne til at putte mindst en mere ind, siger Rask.

- Jeg synes, vi var et væsentligt andet hold her, end mod FC Nordsjælland. Men det kan vi ikke bruge til noget, når vi har tabt igen. Det er noget værre lort.

Eneste kur på den magre start, Mikkel Rask kan finde, er at vinde næste opgør.

- Det går den rigtige vej, men vi lever af resultater, og dem har vi ikke fået med os endnu. Det er ikke godt nok, så vi skal have tre point mod Esbjerg på fredag.

Viborgs enlige mål i kampen mod AGF blev sat ind af sommerindkøbet Jung-Bin Park.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip