Utilfredshed med vagtplanen skyld i lufthavnsstrejke

Det er ikke muligt at få en kommentar fra Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning, som organiserer sikkerhedspersonalet i lufthavnen, før klokken ni, men ifølge ledelsen i Københavns Lufthavn, der er i dialog med tillidsfolkene, er det utilfredshed med planlægningen af sikkerhedsfolkenes arbejde, der har fået dem til at strejke.

»Vi har fået at vide, at det skyldes utilfredshed med vagtplanen for vinter,« siger Anne Munck Mikkelsen, der er kommunikationsrådgiver i lufthavnen.

Hun har ikke fået nogen melding om, hvornår arbejdet bliver genoptaget og kan melde om en hurtigt voksende kø til sikkerhedskontrollen.

Spies’ kommunikationschef, Torben Andersen, har fået at vide, at arbejdet genoptages klokken ni, men den oplysninger er ikke blevet bekræftet.

12 af charterselskabets kunder blev fanget på den forkerte side af sikkerhedskontrollen, da de skulle til Cypern mandag morgen. Syv af dem bliver nu kørt til Växsjö i Sverige, hvor der er syv ledige pladser på en afgang til Cypern. De sidste gæster bliver sendt på ferie med alternative fly, oplyser Torben Andersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip