Utrænet »Baywatch«-babe medtaget af maraton

Det lykkedes Pamela Anderson at gennemføre New York Marathon i søndags, men hun føler sig komplet smadret. Den tidligere »Baywatch«-sild er mørbanket og sengeliggende oven på anstrengelserne.

Skuespillerinden løb de godt 42 kilometer i en god sags tjeneste. Hun samlede ind til Haitis jordskælvsramte, og det gik fint, men Anderson selv er ødelagt og erkender, at det er hendes egen skyld.

Den 46-årige TV-stjerne kom for sent igang med forberedelserne og var alt for længe om at tage fat på selve løbetræningen. I stedet brugte hun motionsmaskiner derhjemme til at opbygge sin styrke med, men det var ikke nok. Konsekvenserne er de ømme muskler og den dødelige træthed, Anderson giver sine fans et indblik i.

Et billede på Twitter viser skuespillerinden i sengen med et håndklæde over ansigtet, en ispose omkring højre knæ og én på mellemgulvsmusklerne. Billedteksten lyder i al sin enkelhed: »Ouch!«.

Anderson gennemførte maratonløbet på fem timer og 41 minutter, hvilket hun fik 75.000 dollars i kassen for. De mange penge, godt 405.000 kroner, går til Sean Penns hjælpeorganisation J/P Haitian Relief Organisation.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip