Utrolig forvandling: Hun gik fra svært overvægtig til bikini-model

Skrevet af Jesper Larsen

14/02/2016

Dagens topnyheder

Det er nnæsten ikke til at tro, at det er den samme kvinde, der er på begge billeder. 

Men takket være et utroligt stykke arbejde, er amerikanske Conner Rensch gået fra at være svært overvægtig til at vinde præmier i fitness-konkurrencer. 

Som 18-årig vejede hun 122 kilo, og hun oplevede dagligt grove mobberier i skolen, hvor hendes medstuderende kaldte hende fed og grim. En gang blev hun endda opfordret til at begå selvmord.

 

Et billede slået op af Conner Rensch (@crensch) den

5. Nov 2015 kl. 8:40 PST

 

- Jeg er stolt af mine strækmærker, fordi de viser, hvor langt jeg er nået, siger hun til Daily Mail. 

26-årige Conner Rensch er blevet et stort hit på Instagram, hvor hun viser billeder af sin hårde kamp mod overvægten. 

Her inspirerer hun andre, der i samme situation, som hun selv var i tidligere, men hun understreger, at det ikke er en nem kamp. 

- Det har krævet stædighed, en diætist og en personlig træner, siger hun til Daily Mail om hemmeligheden bag hendes succes. 

 

 

Et billede slået op af Conner Rensch (@crensch) den

20. Jun 2015 kl. 9:23 PDT

Da hun havde nået den vægt, hun havde sat sig som mål, fandt hun styrken til at melde sig til skønhedskonkurrencen 'World Health Beauty And Fashion Competition'.

Mod alle odds og til hendes store overraskelse, vandt hun konkurrencen. 

- Det var skræmmende nok at skulle lægge et billede af mig selv op på deres hjemmeside, for jeg troede aldrig, jeg skulle deltage i en bikini-konkurrence, Men det beviste, at jeg kan nå de mål, jeg sætter, og at alt er muligt, hvis jeg gør en indsats, siger hun. 

 

 

Et billede slået op af Conner Rensch (@crensch) den

22. Jun 2015 kl. 9:06 PDT

Efter hendes succes, tænker hun tilbage på de mobbere, der ikke kun gav hende en depression, men også fik hende til at tage sagen i egne hænder. 

- Jeg har ændret mig meget følelsesmæssigt. Jeg var faktisk min egen største mobber, men nu har jeg lært, at behandle mig selv ordentligt, siger hun.