Utrolig video: Her 'sakser' Tottenham-stjerne dommeren bagfra

Skrevet af Michael Lauritsen

14/05/2014

Dagens topnyheder

Selvom fodbold er en kontaktsport, så er dommerne som regel fredet. Men engelske Howard Webb fik alligevel at føle på egen krop, hvordan det er at være fodboldspiller på højt plan.

Det skete, da han mandag aften styrede slagets gang til Tottenham-profilen Ledley Kings testimonial-kamp på White Hart Lane. En kamp, hvor en række af de nuværende stjerner mødte et stærkt opbud af tidligere Tottenham-koryfæer.

SE OGSÅ: Rasende Nicki Bille flår sin Rosenborg-trøje i stykker

Men mod kampens afslutning droppede Howard Webb pludselig fløjten for i stedet at demonstrere sine evner med en fodbold. Den skaldede dommer opfangede en løs bold og begyndte at drible rundt om sig selv.

Det så Tottenham-stjernen Lewis Holtby som en gylden mulighed for at gøre det, som mange fodboldspillere gennem tiden utvivlsomt har haft lyst til. Nemlig at nedlægge dommeren.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Holtby satte en solid tackling ind og ramte både bold og mand. Howard Webb endte i græsset til tilskuernes store jubel. 

Andre spillere udnyttede straks den komiske situation til at skabe lidt ekstra drama, da de appellerede for, at Howard Webb skulle have 'filmet' i situtionen. 

Webb selv fløj op fra græsset som trold af en æske og skubbede til Lewis Holtby, som teatralsk lod sig falde om på banen.

Alle implicerede parter slap uden videre tiltale, og kampen kunne spilles færdig i fred og fordragelighed. Det blev med en sejr til de tidligere stjerner på 3-6.

Danske Christian Eriksen spillede første halvleg for Tottenham anno 2014.

SE VIDEOEN HERUNDER: