Utroskabsite hacket: Truer med at offentliggøre navne og nøgenbilleder

Der er god grund til at ryste i bukserne, hvis man er blandt de 37 millioner brugere på utroskabssiden Ashley Madison.

Siden - med mottoet “Livet er kort. Hav en affære.” - er blevet lagt ned.

En hackergruppe, der kalder sig “The Impact Team”, har hacket sig ind i siden og truer med at offentliggøre nøgenbilleder, beskeder om seksuelle fantasier, navne og adresser på brugerne. Det skriver it-bloggen Krebs On Scurity.

Hackerne har stjålet data fra Avid Life Media, som er virksomheden bag blandt andet Ashley Madison og en række relaterede datingsider.

Læs også: Sådan overtales gifte danskere til at være utro

- Vi benægter ikke, at det er sket. Man kan lide os eller lade være, men det er stadig en kriminel handling, siger direktøren Noel Biderman til bloggen.

Ud over data fra og om brugerne er det også lykkedes hackerne at komme ind i de ansattes systemer og virksomhedens bankkonti.

Hackerne efterlod et længere manifest på siden, der blev fjernet efter en halv time.

- Det vil koste jer, at vi har lukket AM og EM ned, men hvis I ikke samarbejder, vil det koste jer mere: Vi vil offentliggøre alle kundekartoteker, profiler med kundernes hemmelige, seksuelle fantasier, nøgenbilleder og samtaler og matchende kreditkorttransaktioner, virkelige navne og adresser og dokumenter om ansatte og emails. Avid Life Media vil blive ansvarlig for svindel og ekstrem skade mod millioner af brugere, skriver hackerne blandt andet i manifestet.

De forklarer videre, at med over 37 millioner medlemmer primært i USA og Canada vil en stor del af befolkningen - inklusive en række velstående og indflydelsesrige mennesker - snart have en meget dårlig dag, hvis virksomheden ikke samarbejder.

Læs også: Blev skrottet af kæresten: Nu sælger han halvdelen af deres ting på nettet

Hackerne mener blandt andet, at virksomheden har løjet for brugerne om, at de mod et beløb, kan få slettet hele deres profil. De mener nemlig ikke, at man reelt kan slette profilen.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip