Uvished om store byggeprojekter i København

Skrevet af BNB

27/08/2013
»Lige nu er vi ved at skabe overblik over, hvad konkursen kommer til at betyde for vores projekter. Vi har arbejdet sammen med Pihl flere steder, og det er klart, at der vil gå et stykke tid, før vi har det fulde overblik over situationen,« siger Jens Zøfting-Larsen, centerchef i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning, i en pressemeddelelse.Københavns Kommune har fire væsentlige projekter i gang med Pihl & Søn. Og nogle vil blive ramt mere end andre.Eksempelvis har tunnelarbejdet på Nordhavnsvej flere entreprenører tilknyttet projektet. Og ifølge kontrakten med Københavns Kommune er de forpligtet til at fuldføre opgaven.Men med opførelsen af Inderhavnsbroen mellem Nyhavn og Holmen og også kanalbroerne er det kun Pihl & Søn, der har haft det  fulde ansvar. Og her kan det muligvis få større konsekvenser for kommunen.

Mest læste i dag

»Lige nu er vi ved at skabe overblik over, hvad konkursen kommer til at betyde for vores projekter. Vi har arbejdet sammen med Pihl flere steder, og det er klart, at der vil gå et stykke tid, før vi har det fulde overblik over situationen,« siger Jens Zøfting-Larsen, centerchef i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning, i en pressemeddelelse.

Københavns Kommune har fire væsentlige projekter i gang med Pihl & Søn. Og nogle vil blive ramt mere end andre.

Eksempelvis har tunnelarbejdet på Nordhavnsvej flere entreprenører tilknyttet projektet. Og ifølge kontrakten med Københavns Kommune er de forpligtet til at fuldføre opgaven.

Men med opførelsen af Inderhavnsbroen mellem Nyhavn og Holmen og også kanalbroerne er det kun Pihl & Søn, der har haft det  fulde ansvar. Og her kan det muligvis få større konsekvenser for kommunen.