V-bagland støtter regeringens dagpengeudspil

»Hvis ikke, der var kommet en hjælpende hånd, ville der være borgere, som nok var nødt til at flytte fra hus og hjem. Og så ville der komme endnu flere sociale problemer på Langeland,« siger borgmester, Bjarne Nielsen (V).

Kenny Bruun Olsen (V) er borgmester i Fredericia. Han mener, at mange familier ville havne i en ulykkelig situation, hvis ikke regeringen havde grebet ind.

»Der er rigtig mange huse, som ville gå på tvangsauktion, og familier, som ville gå i opløsning, hvis man ikke gjorde noget,« siger han.

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, kalder derimod udspillet »en lappeløsning«. Der er dog nogle gange brug for lappeløsninger, mener Mogens Gade (V), der er borgmester i Jammerbugt.

»En gang imellem er man nødt til at handle pragmatisk i forhold til virkeligheden. Jeg er enig i, at vi ikke kan blive ved med at lappe. Vi er nødt til at få flere i arbejde. Men dette er en nødløsning, og den nødløsning er i orden. Ellers vil de sociale følger være katastrofale,« siger han til Jyllands-Posten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip