V bakker op om DFs tænkepause i skoleforhandlinger

Sådan lyder det fra Venstres næstformand, Kristian Jensen (V), efter at Dansk Folkeparti onsdag har krævet en tænkepause i folkeskoleforhandlingerne.

»Vi har tydeligt markeret fra Venstres side, hvad det er, vi gerne vil. Det har vi haft en drøftelse om, nu er der behov for at tænke sig om, og det gør vi indtil i morgen (torsdag, red.) klokken 12.30,« siger Kristian Jensen.

Hverken Dansk Folkepartis uddannelsesordfører, Alex Ahrendtsen (DF), eller Kristian Jensen vil komme nærmere ind på, hvad det er, der skal under lup, inden man kan sætte sig tilbage ved bordet, men ifølge Kristian Jensen er der ikke tale om »noget nyt dilemma« i forhandlingerne.

De to partier afviser samtidig, at tænkepausen skulle være udtryk for drilleri.

»Det er helt forfejlet. Venstres formål er at lave den bedst mulige skole for vores børn, og den bedst mulige skole er en skole, der lever op til høje, faglige ambitioner,« siger Kristian Jensen.

Det samme er meldingen fra Alex Ahrendtsen.

»Allerede i februar spillede Dansk Folkeparti ud med en kronik, hvor vi beskrev en vej for folkeskolen. Vi har ventet meget længe, vi vil bare sikre os, at vi får en god folkeskole, et fagligt løft, ro i klassen og lærerstyret undervisning,« siger han.

Parterne mødes igen torsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip