V i Skanderborg søger borgmesterkandidat i jobannonce

Venstre i Skanderborg har taget en noget utraditionel metode i brug for at finde en spidskandidat, der kan fravriste Socialdemokraterne borgmesterposten i byen.

Ifølge Jyllands-Posten har partiet indrykket annoncer i flere lokale ugeaviser, hvor jobbet som borgmesterkandidat så at sige bliver slået op.

Ifølge jobopslaget skal den rette ansøger være stærk i formidling, både i skrift og tale, og en rutineret bruger af sociale medier.

Samtidig er der krav om, at personen skal være medlem af Venstre, men er man ikke det allerede, er det fint, hvis man melder sig ind i morgen, forklarer Jens Erik Sørensen, der er formand for Venstre i Skanderborg, til Jyllands-Posten.

Normalt vælges en borgmesterkandidat blandt de medlemmer, partierne i forvejen har i en kommune. Og Jan Erik Sørensen understreger, at jobopslaget ikke skyldes, at Venstre ikke har fuld tillid til dem, der i dag er en del af det politiske arbejde.

- Det er mere for at vise, at vi kører en åben proces. Den eneste betingelse er, at man er medlem af Venstre, siger han.

Partiet tilbyder ifølge jobopslaget ingen løn, men hvis det lykkes at erobre borgmesterposten, vil der naturligvis vente en borgmestergage efter kommunalvalget i 2017.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip