Vågen nabo hiver mobilen frem og begynder at filme mistænkelige mænd - nu bliver han hyldet af politiet

To mænd var mandag eftermiddag i gang med at begå indbrud i et hus i Hasselager i det sydlige Aarhus. Det gik ikke helt efter planen, og takket være en vaks nabo fik politiet rullet en hel række sager op.

Naboen opdagede mændene, der var på vej ind i huset. Han hev mobiltelefonen frem og begyndte at filme dem i smug. Så sendte han videoen til politiet.

Politiet genkendte de to mænd og den bil, de kørte i. I aftes lykkedes det dem så at finde frem til den ene af de eftersøgte, som bor på en adresse i Viby. Den 22-årige mand var ikke på adressen.

Det var til gengæld en mængde tyvekoster fra andre indbrud. Designermøbler og -lamper, elektronik, tøj, kosmetik og meget andet - i alt til en værdi i omegnen af 200.000 kroner.

Indtil videre er det lykkedes politiet at fastslå fire gerningssteder, som både har været i private boliger og hos virksomheder, hvor tingene er stjålet fra.

Læs også: Bevæbnede røvere stormede ind på McDonald’s: Fik øje på en flok gæster, som de IKKE havde lyst til at se

Det forventes ifølge Østjyllands Politi, at den videre efterforskning vil føre til flere gerningssteder.

Den 22-årige, som bor på adressen i Viby, hvor tyvekosterne blev fundet, er ligesom sin 25-årige “kollega” endnu ikke anholdt. Men mon ikke det bare er et spørgsmål om tid.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip