Vågnede i sidste øjeblik: Fuld kineser sov brandert ud i skibscontainer

Da han gjorde det for nylig, var det nemlig ved at ende galt, skriver Weird Asian News. I en brandert fik Jiang Wu forvildet sig ind i en skibscontainer, hvor han lagde sig til at sove. Da han vågnede igen, var containeren forseglet og klar til at blive shippet ud på en større tur på et containerskib fra Kina til USA. En tur, der tager to uger.

Kort før skibet lettede anker - blot en time inden - kom Jiang Wu til sig selv, og det gik op for ham, at han var fanget. Heldigvis havde han en telefon på sig, og han kunne derfor alarmere politiet.

Det var imidlertid ikke nemt for ordensmagten at finde frem til manden, da der var tusindvis af containere om bord på skibet. Men ved at banke på siderne, lykkedes det til sidst Jiang Wu at blive befriet. Han har siden forklaret, at han i sin beruselse tog fejl af containeren og det Bed and Breakfast, hvor han boede.

BNB

Toppolitiker tog pokerfjæset på under høring

USA: Mens det magtfulde Udenrigsudvalg i det amerikanske senat tirsdag overværede en høring af blandt andet udenrigsminister John Kerry omkring et angreb på Syrien, tog den tidligere præsidentkandidat John McCain sig en slapper. Mens diskussionen af det alvorlige emne stod på, spillede McCain nemlig poker på sin smartphone, som han gemte under bordet, skriver AFP. Det lykkedes imidlertid en fotograf at forevige toprepublikanerens spillelyst, og billedet blev efterfølgende flittigt delt på de sociale medier. Her valgte McCain også at tage til genmæle.

»Skandale! Jeg blev taget i at spille et iPhone-spil under en mere end tre timer langt senatshøring - det værste af det hele var, at jeg tabte,« skriver McCain sarkastisk på sin Twitter-profil.

BNB

Alligatorjagt får rekordgod start

USA: Ti dage om året er det tilladt at jage alligatorer i den amerikanske delstat Mississippi. Og allerede i løbet af den første weekend efter jagtsæsonen var skudt i gang, lykkedes det en gruppe ivrige jægere at slå alle rekorder, da de fangede nogle af de største alligatorer, der er registreret. Det ene hold fangede den længste og tungeste hunalligator i Mississippi nogensinde. Det var en ordentlig krabat på 305 centimeter og 134 kilo, skriver Reuters.

BNB

 

Dagens Gossip