Vålerenga sender FCK-flop(s) tilbage

Midtbanespilleren Christian Grindheim blev lejet af Vålerenga i februar måned og nåede på den korte tid at blive anfører, men selv om der har været et stort ønske om at tilknytte ham på en længere kontrakt, er det ikke lykkedes.

- For at få en permanent aftale med Christian var der tre parter, som skulle være enige. Vålerenga og FCK, Christian og FCK og Christian og Vålerenga. Desværre faldt ikke alle brikker på plads, og derfor rejser Christian tilbage til FC København nu, siger træner Kjetil Rekdal til den norske klubs hjemmeside.

- Christian har været en af vores bedste spillere indtil videre i sæsonen, så det er selvfølgelig ærgerligt at miste ham - både som spiller og som leder i truppen, tilføjer Rekdal.

For Mostafa Abdellaoues vedkommende kom han til FCK i begyndelsen af 2012, men godt et år senere blev han udlånt til Vålerenga, da det kneb med spilletid i København.

- Mos hentede vi for at have mere dækning rent offensivt, men han har flere år tilbage af sin kontrakt med FCK. Derfor havde vi i udgangspunktet ingen intention om at hente ham på en permanent kontrakt, siger Rekdal. 

Dagens Gossip