Væk i 27 dage: Har du set 16-årige Julie?

Siden den 30. august har familien ikke set den 16-årige Julie Behrens Christensen. Hun forsvandt efter, hun var taget til Aarhus Festuge.

Julie Behrens Christensen har de sidste tre år boet på ungdomsinstitutionen Skansen, efter hun blev tvangsfjernet. Ifølge faderen, Peter Christensen, er opholdet på Skansen årsagen til, at hun er stukket af, skriver bt.dk.

Den 16-årige pige var på besøg hos sin mor, da hun fik lov at tage til Aarhus Festuge.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Forældrene ringede til hende, da de ikke ville have, at hun festede hele natten. Men da hun tog telefonen, smækkede hun efter kort tid på. Hun har ikke andet tøj med sig, end det tøj hun havde på til Festugen.

De sidste 14 dage har Julie Behrens Christensen ikke været i kontakt med sine forældre. Men hun har af flere omgange kontaktet andre familiemedlemmer. Hun aftalte blandt andet med noget familie, at de skulle hente hende.

Hun mødte aldrig op.

Det sidste, Peter Christensen har hørt fra sin datter, er et opkald fra en kvinde, der muligvis har været i kontakt med hende.

- Jeg fik et opkald i formiddags (onsdag red.). En kvinde fortalte mig, at hun mente, at hun havde snakket med Julie på Christiania. Hun fortalte, at Julie har klippet sig helt korthåret, siger Peter Christensen til bt.dk.

Julie Behrens Christensen er efterlyst af politiet. Indtil videre uden billede. Ifølge vicepolitikommissær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, vil den strategi dog blive ændret, såfremt Julie ikke dukker op i den nærmeste fremtid.

Østjyllands Politi kan kontaktes på 114.

KLIK OG SE BILLEDER AF JULIE BEHRENS CHRISTENSEN HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip