Vælgerne sender Sass Larsen til tops på popularitetsliste

Henrik Sass Larsen stormer ind på listen som den tredjemest populære politiker. En plads, han deler med Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl (DF).

Den mest populære er beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), mens Venstres formand, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), indtager andenpladsen.

I målingen giver knap fire ud af ti vælgere udtryk for, at de ser det som en styrkelse af regeringen, at Henrik Sass Larsen er blevet en del af ministerholdet.

Målingen er noget af et comeback for Henrik Sass Larsen, som mange havde spået en fremtrædende ministerpost efter valget i 2011. Hans forbindelser til rockerkredse i hjembyen Køge betød imidlertid, at han ikke kunne sikkerhedsgodkendes. Henrik Sass Larsen måtte i stedet tage til takke med en plads på de meniges rækker i den socialdemokratiske folketingsgruppe, men sidste år avancerede han til den magtfulde post som gruppeformand.

Det fremgår ikke af listen, hvor vælgerne placerer partilederne Helle Thorning-Schmidt (S), Margrethe Vestager (R) og Annette Vilhelmsen (SF).

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip