Væltet af flyvende madras: Se Matti Breschels forslåede krop

Det var et styrt af den mere alternative slags, der søndag kostede den danske cykelrytter Matti Breschel en voldsom tur i asfalten.

Det skete efter, han havde kørt Tour of Oman færdigt for Tinkoff-Saxo-holdet.

- Efter etapen kørte vi tilbage mod vores hotel, og på en nedkørsel, hvor jeg kørte med 70 kilometer i timen, fløj en madras ind i mit forhjul og stoppede min cykel.

- Jeg ramte asfalten ret hårdt og mistede en masse hud på mit ben og i mit ansigt, og såret på mit knæ måtte sys, siger Matti Breschel i en pressemeddelelse fra Tinkoff-Saxo.

Matti Breschel har store kompetencer som endagsrytter og bygger derfor op til forårets store klassikere. Men de skulle ikke være i fare for danskeren.

- Det er stadig for tidligt at sige, men jeg har tillid til, at det ikke kommer til at få indflydelse på mine forberedelser til forårsklassikerne, og jeg holder mig til mit normale træningsprogram. Jeg er ikke bekymret på dette tidspunkt, lyder det fra Breschel.

Tirsdag slår Matti Breschel - via Tinkoff-Saxos Facebook-side - igen fast, at han ikke er bekymret for, om han når sine mål.

- Intet har ændret sig. Det er bare hud. Så jeg fortsætter med at træne hårdt mod klassikerne, siger han.

Samtidig offentliggør holdet et billede af danskeren, der viser, hvor forslået han egentlig er.

SE BILLEDET HERUNDER:

Dagens Gossip