Værdi 120.000: Mand solgte hustruens diamantring for en 50'er

31-årige Racquel Cloutier er knust, efter hendes mand ved et uheld har solgt hendes diamantring på et loppemarked for 10 dollar, hvilket svarer til lidt mere end 50 kroner.

Kvinden fra Laguna Niguel i Californien var indlagt for at føde parrets femte barn, da hendes mand fik den ide at rydde lidt op i familiens ting og sælge dem på det lokal loppemarked.

Blandt tingene, som røg af sted på loppemarkedet, var en gammel æske til et ur. Mr Cloutier havde bare overset, at hans hustru havde gemt sin vielsesring til en værdi af 120.000 kroner i æsken.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Han anede ikke, at jeg havde puttet ringen i æsken, inden jeg blev indlagt. Jeg ville sørge for, at den var i sikkerhed for mine to-årige tvillinger, fortæller Racquel Cloutier til Sky News,

Hun er dybt fortvivlet over tabet af sin vielsesring.

Æsken med den værdifulde ring blev formentlig købt af en blond kvinde, og nu håber parret, at hun vil levere ringen tilbage.

- Jeg ville aldrig, aldrig beholde sådan en ring. Hvis man er en ærlig person, så er man heller ikke i tvivl om, at det var en fejl, at ringen var i den æske, lyder det fra Racquel Cloutiers. 

Dagens Gossip