Værge: Kæreste skyld i Bobbi Kristinas død

Skrevet af admin

08/08/2015

Dagens topnyheder

Tragedien synes at fortsætte i det uendelige, efter Bobbi Kristina Brown døde 26. juli på et hospice som blot 22-årig efter den tilstand, hun har været i siden 31. januar, hvor hun blev fundet med hovedet nedad i et badekar.

I juni måned indsendte den unge piges værge, Bedelia C. Hargrove, retspapirer, der anklagede sangerindens kæreste, Nick Gordon, for vold i hjemmet og for at stjæle, men nu tilføjer hun endnu et punkt.

Ifølge værgen skulle Nick Gordon være skyld i Bobbi Kristina Browns "uretmæssige død".

Hargrove hævder, at Gordon gav Bobbi Kristina en "giftig cocktail", der gjorde hende bevidstløs, for derefter at lægge hendes ansigt nedad i badekarret.

- Jeg er dybt ulykkelig over Bobbi Kristina Browns død. I overensstemmelse med det oprindelige civile søgsmål vil vi fortsætte med at søge retfærdighed for hende, siger Browns værge i en pressemeddelelse til magasinet People.

- Jeg har indgivet en ændring i søgsmålet mod Nick Gordon, og den tæller nu tilføjelsen om uretmæssig død og svie og smerte. Vi efterlader intet i jagten på retfærdighed for Bobbi Kristina Brown, tilføjer hun.

Nick Gordon er fuldstændig i chok over anklagerne og er klar til opgøret mod de grove beskyldninger, understreger hans juridiske repræsentanter, Joe Habachy og Jose Baez.

- De seneste anklager mod Nick Gorden er bagtalende og uden belæg. Nick er sønderknust og ødelagt over tabet af sin elskede, og det er skammeligt, at sådanne grundløse beskyldninger er blevet lagt frem for offentligheden, lyder det fra Gordons lejr, der tilføjer:

- Nick har hyret folk, der skal forsvare ham på det kraftigste og fremlægge sagen, som den er: Et fiktivt overgreb på ham, der elskede Krissy mest.

/ritzau/FOKUS