Valencia hænger på i toppen af spansk fodbold

25/01/2015

Mens Real Madrid, FC Barcelona og Atlético Madrid dyster om det spanske fodboldmesterskab, så kæmper Valencia og Sevilla for at hænge på toptrioen i Primera Division.

Netop Valencia havde søndag aften besøg af Sevilla, og det var hjemmeholdet, som vandt kampen med 3-1.

Kampens store spiller blev Daniel Parejo, som scorede to mål for Valencia. På straffespark scorede han til 1-0, og han nettede også til 2-0.

Inden pausen fik Sevilla-angriberen Carlos Bacca reduceret til 1-2 - på et straffespark - men Valencia bragte sig foran 3-1 ved Javi Fuego 10 minutter inde i anden halvleg.

Sejren betyder, at Valencia overhaler Sevilla i tabellen. Valencia er på fjerdepladsen med 41 point, mens Sevilla har 39 point som nummer fem.

Real Madrid topper med 48 point, Barcelona har 47, mens mestrene Atlético Madrid har 44 point.

Real Madrid og Sevilla er noteret for 19 kampe, mens de tre andre klubber i top-fem har spillet 20 kampe.