Valgren er meget tilfreds med to trøjer i Paris

Ganske vist kom Tinkoff-holdet til Tour de France med ambitionen om at vinde den gule trøje med Alberto Contador, men den plan røg i vasken allerede på 1. etape, da Contador styrtede og slog sig voldsomt.

Han udgik senere i løbet, men hans holdkammerater er i færd med at køre en gedigen trøstpræmie hjem.

På onsdagens etape sikrede Peter Sagan (Tinkoff) endegyldigt den grønne trøje for femte år i træk. Og holdkammeraten Rafal Majka var på endnu et bjergridt og har kurs direkte mod den prikkede bjergtrøje, om end den ikke er matematisk sikret endnu.

Læg dertil tre etapesejre til Peter Sagan, og så har man et mere end godkendt Tour de France. Det mener i hvert fald holdets dansker, Michael Valgren.

- At stå med to trøjer inde på Champs-Elysees på søndag er jo noget, man næsten kun turde at drømme om før starten, lyder det fra Valgren.

- Vi havde selvfølgelig håbet på en gul trøje, men vi tager til takke med en grøn og en prikket, tilføjer han med et smil, der tydeligt indikerer tilfredshed.

Han debuterede selv i sidste års Tour de France, hvor han sygdomsramt måtte forlade løbet på 19. etape.

I år boksede han tidligere i løbet med en mild lungebetændelse, som han dog fik bugt med.

Torsdagens etape er en bjergenkeltstart på 17 kilometer, og den har Michael Valgren tænkt sig at komme så let igennem som muligt.

- Der kommer nogle hårde og svære etaper bagefter, og jeg har jo nogle dårlige erfaringer med 19. etape, som er dagen efter, siger danmarksmesteren anno 2014.

- Så jeg kigger nok lige på, hvem der kører stærkt og regner lidt på tidsgrænsen, og så kommer jeg i mål i en relativt sikker tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip