Valgren har udset sig etape til Bern

Den danske Tinkoff-rytter Michael Valgren har kæmpet med en mild lungebetændelse i den første halvdel af Tour de France, men den skulle være slået ned nu, så han igen kan træde igennem.

- Nu er det heldigvis ude, så nu skal jeg helst til at finde de gode ben frem igen og forhåbentlig komme i udbrud, lyder det fra Valgren.

Med Alberto Contador (Tinkoff) ude af Touren har danskeren ikke længere så bunden en opgave som hjælperytter, og det har han planer om at udnytte.

- Etapen til Bern kunne være spændende. Det er en lang etape, og det er op og ned hele dagen, så der vil jeg gerne se, om jeg kan ramme hugget, siger Tinkoff-danskeren.

Han har allerede én gang i Touren fået fri til at gå med i udbrud, men det var mens lungebetændelsen stadig drænede energidepoterne.

- Jeg fik fri den dag, vi startede i Andorra, men der var jeg sgu ikke god nok desværre, forklarer han.

Michael Valgren måtte udgå af sidste års Tour de France på en af løbets sidste etaper, da han også blev ramt af sygdom.

Denne gang ser det ud til, at sygdommen er blevet bekæmpet, og at Valgren kan få lov til at jagte en potentiel etapesejr.

Tirsdag, dagen efter etapen til Bern, er det hviledag, så Michael Valgren kan godt grave dybt for at komme afsted, inden det fra onsdag for alvor går løs i Alperne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip