Valgt til byråd: Får dødsdom af læger

Christian Kloppenborg-Skrumsager (V). Foto: Elo Christoffersen/Dagens.dk

Byrådsmedlem Christian Kloppenborg-Skrumsager er netop genvalgt til byrådet i Kolding. Nu er han uhelbredelig syg og mener, der blot er op mod to uger tilbage.

Valget er netop overstået inden Venstres Christian Kloppenborg-Skrumsager, der blev valgt ind i både byrådet i Kolding og regionsrådet, er uhelbredelig syg.

- Jeg har en til to uger tilbage i livet, regner jeg med, fortæller 41-årige Christian Kloppenborg-Skrumsager til dagens.dk.

Han blev for 14 dage siden indlagt med lungebetændelse. Han fik at vide på Rigshospitalet, at han skulle have kemo.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

I lørdags fik han så at vide, at leveren var så skadet, at der var risiko for leversvigt, hvis han fik kemo mod kræft, som han i september måned ellers var helbredt for.

- Jeg blev søndag flyttet til Vejle Sygehus for at være tæt på min familie. Men nu har jeg besluttet, at være hjemme den sidste tid, siger Christian Kloppenborg-Skrumsager.

Han fortæller til dagens.dk, at han er afklaret med, at der ikke er mere at gøre.

- Nu er jeg hjemme og det mere fred og tryghed for mig og familien. Jeg har ingen smerter, forklarer Christian Kloppenborg-Skrumsager.

Byrådsmedlem Christian Kloppenborg-Skrumsager død

Han tænker det bliver fredfuld tid familien går i møde de sidste dage.

Christian Kloppenborg-Skrumsager er gift med Ulla. Sammen har de Mads på 11 år og Mette på 9 år. De bor på Sjølundgaard, sydøst for Kolding.

Christian Kloppenborg-Skrumsager har siddet i Kolding byråd siden 2006.

Dagens Gossip

Dagens TV