Valgte det forkerte offer: Voldtægtsmand nær kvalt, da kvinden låste hans hoved fast mellem sine ben

Det var ikke første gang, 39-årige Mark Willis valgte at angribe en kvinde, da han en tidlig morgen i august sidste år forsøgte at voldtage en kvinde i den engelske by Cheltenham. 

Men han tænker sig nok om en ekstra gang, før han gør det igen. 

Han slog kvinden i ansigtet, trak hende over en mur til en have, hvorefter han lagde sig ovenpå hende, og bad hende om at være stille. 

Læs også: 17-årig så kæresten overfalde mor og søster og tog sagen i egen hånd

Men herfra gik det på ingen måde som han havde planlagt. Den unge kvinde havde trænet kampsport og selvforsvar i flere år, og da han lagde sig ovenpå hende, forsøgte hun først at brække hans arm med en teknik, hun havde lært.

Da det ikke lykkedes fik hun i stedet hans hans hoved ind mellem sine ben, hvorefter hun klemte til. Hun klemte så hårdt, at han havde svært ved at trække vejret, og det overrraskende modangreb sendte ham på flugt fra hende.

Heldigvis kunne hun senere udpege ham, hvilket førte til, at han i dag kunne stilles for en dommer og få sin straf. 

- Jeg har tænkt mig at indstille hende til en dusør på 5000 kroner, for vi er nødt til at hylde hende på en eller anden måde. 5000 kroner er en meget beskeden måde at sige tak for hendes indsats, så vi kunne få bragt Mark Willis til ansvar. Retten er uhyre taknemmelig for din indsats, sagde dommeren i sagen, Jamie Tabor, ved retsmødet, ifølge Gloucester Citizen

Læs også: Hund tager hævn, efter den bliver sparket af hidsig mand

Politiet er også begejstrede for, at hun reagerede, som hun gjorde, og de håber, at hendes indsats vil inspirere andre kvinder til at sige fra overfor voldsmænd. 

- Jeg håber, at denne sag vil opmuntre andre kvinder til at stå frem og fortælle politiet, hvis de har været udsat for seksuelt motiverede angreb - vi vil lytte, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få personerne dømt, siger Faye Satchwell-Bennett fra politiet i Cheltenham, ifølge Gloucester Citizen

39-årige Mark Willis er tidligere dømt for et lignende overfald i 2011, og han vil få udmålt sin straf, når der er udarbjdet en mentalerklæring på ham. 

Dagens Gossip