Vampyragtig kannibal dræber treårig datter i østat

Skrevet af admin

11/10/2013

Mest læste i dag

En mand er blevet anholdt i Papua Ny Guinea, efter at han angiveligt har dræbt sin datter på makaber vis.

Manden beskrives som en vampyr, og ifølge anklagerne dræbte han sin blot treårige datter ved at bide hende i halsen, spise hendes kød og drikke hendes blod.

Politiet kalder den makabre handling, som skulle have fundet sted onsdag, for rendyrket kannibalisme.

En lokal avis citerer John Kenny, der er byrådsmedlem og formentlig første mand på gerningsstedet, for at sige, at den treårige pige og hendes mor var på besøg hos faderen, da han tog fat i datteren og løb ind i et nærliggende buskads.

Her løftede manden sin datter op til ansigtet og bed hende i halsen.

To drenge klatrede i et palmetræ tæt på, hvor de kunne se det hele.

- Han grinte bare af drengene og fortsatte med at spise kødet og suge blodet. Drengene blev bange og skyndte sig at løbe væk og fortælle, hvad de havde set, fortæller John Kenny.

Da andre folk kom til gerningsstedet, kastede kannibalen angiveligt datteren fra sig og flygtede. Han blev dog hurtigt fanget og overgivet til politiet.

Sort magi, trolddom og kannibalisme er ikke sjældne fænomener i Papua Ny Guinea, der er en østat i Stillehavet, og der har været flere sager om kannibalisme og drabelige ritualer knyttet til gammel overtro.

Blandt andet i 2012 arresterede politiet en gruppe personer, som var tilknyttet en kannibalistisk kult. De er anklaget for at have dræbt mindst syv mennesker, spist deres hjerner og kogt suppe på deres penisser.

/ritzau/AFP