Van Gaal efter kritik: Leder stadig efter balance

Skrevet af admin

13/02/2015

Dagens topnyheder

Manchester United ligger nummer tre i Premier League og er godt i gang med at forbedre sidste sæsons rædselsplacering som nummer syv.

Til trods for dette kritiseres manager Louis van Gaal fra flere sider for, at holdet ikke spiller godt nok og ikke har fundet frem til et succesfuldt system.

Fredag kom kritikken fra klublegenden Paul Scholes, der kaldte holdets præstationer på det seneste for "elendige".

Van Gaal tager kritikken med ro, men erkender, at han endnu ikke har fundet spilkonceptet, der skal bære klubben frem til succes.

- Jeg har allerede forsøgt mig med fem eller seks systemer, men jeg leder stadig efter balancen, siger manageren.

Han mener dog ikke, at det står helt skidt til, når holdet trods vanskeligheder ligger nummer tre.

- På trods af vi stadig søger balancen, er vores resultater ikke dårlige, og vores defensive organisation er ikke dårlig. Vi scorer også en masse mål, så jeg vil ikke sige, at jeg er meget skuffet, siger van Gaal.

Med 12 point op til Premier Leagues førerhold Chelsea er mesterskabet langt væk. Manchester Uniteds bedste mulighed for et trofæ er i FA Cuppen, hvor holdet mandag møder Preston på udebane i 1/8-finalen.

- Det er tredje gang, vi møder et lavere rangeret hold, og vi ved, at alle er imod os, fordi alle holder med underdoggen. Men chancen for, at vi overlever, er god, fordi vi møder et hold med lavere kvalitet, siger van Gaal.

Inden kampen er tre United-spillere; Phil Jones, Daley Blind og Robin van Persie tvivlsomme

/ritzau/Reuters