Van Gaal håber på vendepunkt efter tiltrængt sejr

Otte kampe i træk uden sejr er uhørt for en klub som Manchester United, men ikke desto mindre var det præcis, hvad manager Louis van Gaal og holdet stod med inden lørdagens hjemmekamp mod Swansea.

På en elegant scoring med hælen fra anfører Wayne Rooney lykkedes det at hive sejren på 2-1 hjem, og dermed stoppede den negative stime samt de kraftigste fyringsrygter omkring Van Gaal.

Den hollandske manager har været under voldsomt pres, men med sejren tror han på, at holdet kan komme tilbage på vindersporet.

- Spillerne har vist det mange gange i sæsonen, men nu er situationen anderledes. Nu har jeg en god tro på, at det her kan være begyndelsen til mere, siger Louis van Gaal ifølge AFP.

- Den (sejren, red.) vil styrke selvtilliden og mindske presset, tilføjer manageren.

Wayne Rooney med manglende mål i støvlerne har været symbolet på holdets krise, men med angriberens flotte scoring og sejren kan de negative overskrifter måske blive afløst af mere positive vibrationer.

- Alle spillerne har gjort deres absolut bedste, og det er meget vigtigt for en manager. Jeg håber, det her (sejren, red.) er en fantastisk begyndelse for holdet og for ham (Rooney), siger Louis van Gaal.

Manchester Uniteds næste opgave er i FA Cuppen, hvor holdet tager imod Sheffield United fra tredjebedste række.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip