Van Gaal: Jeg er fortsat Uniteds manager

Manchester United havde store problemer med at vinde tirsdagens udsatte kamp hjemme mod Bournemouth, men det lykkedes med en 3-1-sejr, som sluttede hele Premier League-sæsonen af.

United endte dermed som nummer fem i ligaen og var aldrig i nærheden af at kunne true Manchester Citys fjerdeplads, der gav adgang til Champions League-kvalifikationen.

Det havde krævet 17 mål mere af United, som havde en langt dårligere målscore end lokalrivalerne.

- Vi nåede ikke vores mål. Vi er en klub, som skal kvalificere os til Champions League, men vi har fortsat FA Cuppen at kæmpe for.

- Alle har lov til at have deres mening om, hvordan vi har gjort det i denne sæson, siger United-manager Louis van Gaal ifølge Reuters.

Der blev buhet af United-manageren, da han tog mikrofonen for at sige nogle ord til fansene på Old Trafford efter en svingende sæson.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg har en kontrakt i tre år og ønsker at fuldføre den. Vi er midt i en overgangsperiode i denne klub, og den er ikke slut endnu. Og jeg er fortsat manager, lyder det fra den upopulære hollænder.

United endte med at score 49 mål i sæsonens 38 kampe. Det er det svageste, United har leveret, siden holdet kun scorede 46 mål i 1989/90-sæsonen.

På lørdag skal United spille FA Cup-finale mod Crystal Palace og kan dermed hente en pokaltitel i denne sæson.

Bournemouth endte på en placering som nummer 16 i sin debutsæson i Premier League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip