Van Gaal: Jeg er fortsat Uniteds manager

Manchester United havde store problemer med at vinde tirsdagens udsatte kamp hjemme mod Bournemouth, men det lykkedes med en 3-1-sejr, som sluttede hele Premier League-sæsonen af.

United endte dermed som nummer fem i ligaen og var aldrig i nærheden af at kunne true Manchester Citys fjerdeplads, der gav adgang til Champions League-kvalifikationen.

Det havde krævet 17 mål mere af United, som havde en langt dårligere målscore end lokalrivalerne.

- Vi nåede ikke vores mål. Vi er en klub, som skal kvalificere os til Champions League, men vi har fortsat FA Cuppen at kæmpe for.

- Alle har lov til at have deres mening om, hvordan vi har gjort det i denne sæson, siger United-manager Louis van Gaal ifølge Reuters.

Der blev buhet af United-manageren, da han tog mikrofonen for at sige nogle ord til fansene på Old Trafford efter en svingende sæson.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg har en kontrakt i tre år og ønsker at fuldføre den. Vi er midt i en overgangsperiode i denne klub, og den er ikke slut endnu. Og jeg er fortsat manager, lyder det fra den upopulære hollænder.

United endte med at score 49 mål i sæsonens 38 kampe. Det er det svageste, United har leveret, siden holdet kun scorede 46 mål i 1989/90-sæsonen.

På lørdag skal United spille FA Cup-finale mod Crystal Palace og kan dermed hente en pokaltitel i denne sæson.

Bournemouth endte på en placering som nummer 16 i sin debutsæson i Premier League.

/ritzau/

Dagens Gossip