Van Gaal: Marcus Rashford er et særligt talent

Skrevet af admin

28/02/2016

Dagens topnyheder

Først skød han FC Midtjylland i sænk med to mål, og søndag var det blevet Arsenals tur til at smage lidt af Marcus Rashfords målmedicin.

Den 18-årige angriber, som har fået chancen i kølvandet på bygen af skader i Manchester Uniteds offensiv, bankede igen to bolde i kassen samt lagde op til det sidste mål, da United slog Arsenal med 3-2.

Det får United-manager Louis van Gaal til at finde de store roser frem om kometen.

- Min erfaring er, at unge spillere gør det godt i den første kamp, men i den anden er det altid anderledes. Men Marcus spillede også godt i den anden kamp, så han er et specielt talent, mener jeg, siger Van Gaal til BBC.

Den hollandske manager sammenligner i samme åndedrag Rashford med nogle af de tidligere talenter, Van Gaal har givet chancen i andre klubber.

Her nævner han navne som Patrick Kluivert i Ajax, Xavi Hernández i FC Barcelona og Thomas Müller i Bayern München.

Skal man tro United-manageren, er der altså et stort potentiale gemt i Marcus Rashford.

Adspurgt om sit syn på spillernes indsats i kampen, hvor Uniteds mange skader og tvivlsomme formkurve havde gjort Arsenal til favorit, var Louis van Gaal ikke overraskende glad for, hvad han så.

- Vi scorede tre mål, og vi kunne have scoret flere, så jeg er meget tilfreds med indsatsen, og resultatet er selvfølgelig fantastisk, lyder det fra den ellers stærkt kritiserede manager.

/ritzau/