Van Gaal: Mine metoder virker

Manchester Uniteds udskældte manager, Louis van Gaal, forsvarer sine arbejdsmetoder. Det sker i en sæson, hvor FA Cuppen efterhånden ligner eneste mulighed for at hente en smule trøst til det pressede mandskab.

Senest tabte holdet klart til Liverpool i Europa League.

Søndag tager holdet i mod West Ham i den traditionsrige FA Cups ene kvartfinale, og et nederlag kan målt på resultaterne gøre sæsonen decideret katastrofal.

Ikke desto mindre er det ikke Louis van Gaals arbejdsmetoder, man i så fald skal pege fingre af.

- Jeg synes, det virker, for du er nødt til at se på, hvordan vi arbejder, og under hvilke omstændigheder, siger Louis van Gaal ifølge AFP.

- Når du ikke har så mange spillere, og du skal spille med i tre turneringer, er det meget svært at spille.

- (Spille)stilen virker også. Det giver ikke de bedste resultater. Det er ikke godt nok, når du tror, at du skal være mester eller vinde Europa League eller FA Cuppen.

- Det er stadig muligt, men hvis du ser på kampen (mod Liverpool), kan du sige, at det ikke virker. Men når du analyserer, hvad vi har gjort i denne sæson og i sidste sæson, kan du ikke sige det, siger Louis van Gaal.

Adspurgt om hvorfor holdet ikke har vundet mere end fire kampe i træk i denne sæson, lyder hollænderens svar, at han har været nødt til jævnligt at skifte ud i startopstillingen på grund af det hårde kampprogram eller skadede spillere.

Den tidligere Manchester United-spiller Dwight Yorke mener, at det er på tide at fyre Van Gaal og lade assistenten Ryan Giggs overtage ansvaret.

/ritzau/

Dagens Gossip