Van Gaal: Mine metoder virker

Manchester Uniteds udskældte manager, Louis van Gaal, forsvarer sine arbejdsmetoder. Det sker i en sæson, hvor FA Cuppen efterhånden ligner eneste mulighed for at hente en smule trøst til det pressede mandskab.

Senest tabte holdet klart til Liverpool i Europa League.

Søndag tager holdet i mod West Ham i den traditionsrige FA Cups ene kvartfinale, og et nederlag kan målt på resultaterne gøre sæsonen decideret katastrofal.

Ikke desto mindre er det ikke Louis van Gaals arbejdsmetoder, man i så fald skal pege fingre af.

- Jeg synes, det virker, for du er nødt til at se på, hvordan vi arbejder, og under hvilke omstændigheder, siger Louis van Gaal ifølge AFP.

- Når du ikke har så mange spillere, og du skal spille med i tre turneringer, er det meget svært at spille.

- (Spille)stilen virker også. Det giver ikke de bedste resultater. Det er ikke godt nok, når du tror, at du skal være mester eller vinde Europa League eller FA Cuppen.

- Det er stadig muligt, men hvis du ser på kampen (mod Liverpool), kan du sige, at det ikke virker. Men når du analyserer, hvad vi har gjort i denne sæson og i sidste sæson, kan du ikke sige det, siger Louis van Gaal.

Adspurgt om hvorfor holdet ikke har vundet mere end fire kampe i træk i denne sæson, lyder hollænderens svar, at han har været nødt til jævnligt at skifte ud i startopstillingen på grund af det hårde kampprogram eller skadede spillere.

Den tidligere Manchester United-spiller Dwight Yorke mener, at det er på tide at fyre Van Gaal og lade assistenten Ryan Giggs overtage ansvaret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip