Van Gaal til fansene: Ret pibekoncerten mod mig

Blot 15 mål i 11 Premier League-kampe og 404 målløse minutter på stribe, indtil Wayne Rooney scorede mod CSKA Moskva i Champions League, er ikke, hvad Manchester Uniteds fans forventer af deres helte.

Det har afstedkommet en del pibekoncerter fra hjemmepublikum rettet mod spillerne i denne sæson, men United-manager Louis van Gaal appellerer til, at fansene bakker op om holdet i stedet.

- Fans er nødt til at støtte, ellers gør de det sværere for spillerne, siger Louis van Gaal ifølge Reuters.

Hvis de endelig skal buhe, så skal det være rettet mod Van Gaal selv, mener han.

- Det er meget svært at spille for Manchester United, hvor der er meget pres, og det kan man mærke på Old Trafford på grund af piberiet. Det er bedre at pifte mod manageren. Jeg kan håndtere det, lyder det fra den hollandske manager.

Det er med garanti ikke sidste gang, Manchester Uniteds spillere vil mærke presset fra de kræsne fans, hvis ikke holdet leverer, men fansene er i deres gode ret til det, hvis man spørger Van Gaal.

- Kritik fra fansene er aldrig uretfærdig, og du kan ikke kritisere fansenes følelse. Jeg mener, vi skal spille for fansene, siger Louis van Gaal.

Manchester United møder i weekenden West Bromwich på hjemmebane i Premier League, og her vil hjemmepublikum uden tvivl også kræve både mål, underholdning og sejr.

/ritzau/

Dagens Gossip