Van Gaal tør ikke vide sig sikker på klubopbakning

Skrevet af admin

26/12/2015

Mest læste i dag

Manchester United er en kæmpe i krise, og de engelske medier har peget sigtekornet mod holdets manager, Louis van Gaal.

De seneste uger er fyringsrygterne taget til i styrke, og efter nederlaget på 0-2 til Stoke lørdag tør den hollandske manager da heller ikke at udtale sig om opbakningen fra klubejerne.

- Det er en ny situation. Vi har tabt den fjerde kamp (på stribe, red.), så man må vente og se, lyder det fra Van Gaal til Sky Sports på spørgsmålet om, hvorvidt han stadig føler opbakning fra ledelsen.

United-manageren mener, at det enorme pres, der har været på ham og spillerne på det seneste, betyder, at spillerne ikke tør spille fodbold, som de plejer.

Og det er nødt til at vende, hvis situationen skal ændres.

- Folk kigger på mig. Det er jeg nødt til at acceptere, men endnu vigtigere er det, at spillerne accepterer det, for det er dem, som skal præstere under det, siger Louis van Gaal efter nederlaget til Stoke.

23. december smuttede Louis van Gaal fra et pressemøde som optakt til lørdagens kamp mod Stoke efter mindre end fem minutter, hvor han havde sagt sin uforbeholdne mening om pressens behandling af ham.

Efter kampen mod Stoke stillede Van Gaal op, som han skulle til det efterfølgende interview, men selv om han svarede på spørgsmålene, var han tydeligt irriteret over igen at skulle konfronteres med hans situation.

/ritzau/